Fietsenwinkel Den Haag

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.


Bent u op zoek naar een goede fiets in omgeving Den Haag? Dan bent u bij interbikes aan het goede adres, binnen ons assortiment vindt u fietsen voor iedereen. Bekijk ons aanbod en bestel vandaag nog uw fiets online!


Online fietsenwinkel Den Haag

Interbikes is een webshop met een ruim assortiment aan fietsen. Daarnaast hebben wij ook twee vestigingen in Zaandam en Rotterdam. Maar bent u bijvoorbeeld woonachtig in omgeving Den Haag? Dan is dit geen probleem en kunt u gemakkelijk een fiets online bestellen, wij bezorgen onze fietsen gratis in heel Nederland en België. De fiets is bij ontvangst al voor ongeveer 85% gemonteerd, u hoeft alleen nog wat kleine onderdelen te monteren zoals het zadel, de trappers en het stuur. In totaal bent u hier ongeveer 15 minuten mee bezig. 


Voordelen van Interbikes

  • 100 dagen bedenktijd

  • Alle fietsen worden geleverd uit eigen voorraad

  • Levering binnen 24 tot 48 uur

  • Perfecte prijs-kwaliteit verhouding

  • U kunt ook afhalen in een van onze vestigingen


Contact

Wilt u graag een fiets online bestellen bij een fietsenwinkel Den Haag? Wij helpen u graag met professioneel advies. Onze medewerkers zijn u van dienst van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur. U kunt ons ook bereiken op het telefoonnummer 010-717866 of kom langs naar één van onze winkels in Rotterdam en Zaandam. Bekijk de openingstijden. Ook is het mogelijk om via Facebook en Twitter vragen te stellen. Wij proberen de vragen binnen 3 uur beantwoorden.


Zoekt u iets anders? Ga terug naar home!