Fietsenwinkel

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Fietsenwinkel

Bent u op zoek naar de beste online en offline fietsenwinkel in Nederland? Dan bent u bij Interbikes aan het juiste adres! Ons brede assortiment aan diverse fietsen valt allemaal in onze online fietsenwinkel te bezichtigen. Al deze fietsen worden door heel Nederland geleverd. Onze fietsenwinkel bezorgt deze bestellingen voornamelijk naar grote steden als Amsterdam, Den Haag, Utrecht en Rotterdam.


Assortiment

Interbikes is een van de meest gewaardeerde fietsenwinkels in NL. Wij beschikken over een breed assortiment aan diverse fietsen. Zo beschikken onze fietsenwinkels over:

Al deze soorten fietsen komen in verschillende formaten en variaties. Zo zijn er stadsfietsen, transportfietsen en elektrische fietsen verkrijgbaar bij onze fietsenwinkels. Het is mogelijk om de door u bestelde fietsen af te laten leveren of op te halen in onze fietsenwinkel. Het is bij het bestellen van een fiets belangrijk om te bedenken waar u deze fiets voor zal gaan gebruiken. Gebruikt u deze dagelijks voor uw werk, of alleen voor recreatie in het weekend? Daarnaast verkopen wij ook een aantal accessoires bij Interbikes. Van handige manden en kinderzitjes tot de beste fietssloten om uw tweewieler veilig te houden.


Vestigingen

Interbikes beschikt over twee vestigingen. We hebben een fietsenwinkel in Rotterdam en een fietsenwinkel in Zaandam. Bij deze vestigingen kunt u de fiets die u wilt kopen persoonlijk komen bekijken om te zien of het aan al uw wensen voldoet. Daarnaast kan er natuurlijk ook altijd een testritje worden gemaakt. Dit is de beste manier om erachter te komen of deze fiets voor u geschikt is. Denk hierbij vooral aan waar u de fiets voor zou willen gebruiken. Gebruikt u deze fiets dagelijks om naar werk te fietsen, of gebruikt u deze fiets één keer per week om een lange fietstocht te maken? Interbikes beschikt daarnaast ook over een fietsenwinkel online. Op deze webshop kunt u gemakkelijk alle verschillende fietsen bekijken om te verkennen of er wellicht iets voor u tussen zit. Wees dus vooral niet bang om een kijkje te nemen!


Contact

Heeft u nog overige vragen over een van onze producten? Aarzel niet en neem direct contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag. De klantenservice is van maandag t/m vrijdag van 10.00 uur tot 18.00 uur geopend. Bel direct naar 010-717866 of kom naar een van onze winkels. Wij zijn gevestigd in Rotterdam en Zaandam. Bekijk de openingstijden. Ook kunt u uw vraag stellen via Facebook en Twitter en proberen wij binnen 3 uur te reageren. Het is bij onze vestigingen natuurlijk altijd mogelijk om een fiets goed te bekijken en te testen voor u deze aanschaft.

Vestiging Rotterdam

Admiraal de Ruyterweg 24A
3031 AC Rotterdam
Tel: 010-7171866

Vestiging Zaandam
Klokbaai 11
1506 VE Zaandam
Tel: 075-2913947


Zoekt u iets anders? Ga terug naar home!